login

Air-Bag-Burglar-Alarm

(ABBA), alarmering en notificatie bij keyless autoinbraak of diesfstal van auto-onderdelen.

DIEFSTAL OP BESTELLING

Autodieven weten steeds vaker op professionele en slimme wijze geavanceerde voertuig-alarmsystemen onklaar te maken.

Met een gekopieerde sleutel (Keyless entry) wordt een voertuig geopend zonder dat het alarm afgaat. Vervolgens worden het navigatiesysteem, het stuur en de airbags uit het voertuig gestolen. Maar ook diefstal van dure onderdelen als koplampen en velgen nemen zorgwekkend toe. Verzekeraars en het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit spreken zelfs al van ‘diefstal op bestelling’.

Koplamp diefstal

ABBA ALARMERING EN NOTIFICATIE

ABBA alarmeert via een telefoon gesprek en alarm notificatie zodra iemand zich in de auto bevindt in het aangegeven alarmeringsschema. Indien het voertuig wordt geopend zonder toestemming van de eigenaar of van de fleetowner belt ABBA direct met de eigenaar van het voertuig en notificeert indien gewenst ook een alarmcentrale.

ABBA IS EENVOUDIG TE INSTALLEREN

ABBA is een IOT plug-in apparaat dat eenvoudig en snel geïnstalleerd kan worden in ieder voertuig op de OBD poort die in iedere auto aanwezig is.

Anti Car Theft

ABBA ALARMERING IS EENVOUDIG IN TE STELLEN

ABBA is een platform systeem oplossing. De Fleetowner of particulier logt in op een beveiligde, persoonlijke omgeving. Het platform biedt diverse mogelijkheden om alarmering en notificaties in te stellen en te activeren. Het ABBA systeem faciliteert download rapportages voor operationele analyses, inzicht, verbetering, efficiëntie en mogelijke besparing op kosten.

BASISFUNCTIES

Alarmeren bij ‘ongeoorloofd’ toegang tot voertuig op basis van dag/nacht/tijd. Bijvoorbeeld ABBA systeem actief ‘iedere dag tussen 01.00 uur en 07.00 uur.

Notificeren van eigenaar voertuig en mogelijk gekoppelde alarmcentrale. De eigenaar van het voertuig wordt direct gebeld met een gesproken boodschap en waarschuwing van mogelijke inbraak. De alarmcentrale kan real-time worden geïnformeerd over een mogelijke inbraak.

ABBA

Sabotage van het ABBA systeem is niet mogelijk. Het device heeft een eigen interne batterij en kan niet worden onderbroken. Ook al wordt het ABBA apparaat uit de OBD getrokken, het alarm en de notificaties worden alsnog doorgegeven.

Schadebeperking is zowel voor de verzekeraar als eigenaar van belang. Snelle actie door eigenaar en politie dan wel interventie zal ‘ongestoord en volledig’ autostrippen voorkomen. Daarmee wordt diefstal voorkomen en blijft de schade beperkt.

ABBA “EEN ONE-STOP-SHOP” MET AANVULLENDE MODULES EN DASHBOARDS
Het ABBA platform biedt de wagenparkbeheerder of particulier een grote diversiteit aan inzicht en analyse mogelijkheden. Met alle platform functionaliteiten is kilometer en trip registratie en administratie verleden tijd en werkt het Internet of Things mee aan de het beperken van diefstal, schade, ergernis en tijdsverlies.

Aanvullende functies:

 • Inzicht op zowel op mobiel, desktop en laptop
 • Totaaloverzicht op kaart van alle voertuigen en apparaten
 • Locatie van voertuig of apparaat
 • Historie van apparaat, afgelegde routes
 • GeoFence notificaties uit veilige – en/of onveilige zones waar een voertuig wel, of juist niet, binnen of buiten mag
 • Voertuigen indelen in specifieke groepen
 • Kilometer rapportage
 • Trip rapportage
 • Alarm Schema’s en alarm nummers
 • Snelheid analyses
 • Daling van het aantal snelheidsboetes
 • Nieuwe rijden en een lager brandstofverbruik stimuleren
 • Elektrisch rijden en CO2 uitstoot rekenschap
 • Battery level

ABBA

Informatie aanvraag formulier :

2 + 13 =