login

Mbox de intelligente IOT Hub

Mbox Premium is een 100% Nederlands ontwerp met productie en ontwikkeling in Nederland. Mbox Premium is vormgegeven in een vormfactor die veel gebruikt wordt in de gezondheidszorg, beveiliging en logistiek. Zelfs met geïntegreerde functies als Wi-Fi en Bluetooth is de Mbox zo klein en compact als een Corporate ID Card op Creditcard afmetingen.

Mbox Premium is in principe een volledig functionele IOT Hub met veel meer use-cases dan we nu kunnen bedenken. Daarom is onze focus momenteel vooral gericht op gezondheidszorg, timemanagement, beveiliging, toegangscontrole en track & trace van goederen en logistiek. Een nieuwe extra functionaliteit is momenteel in ontwikkeling en zal binnenkort beschikbaar zijn. Met deze nieuwe functionaliteit kan er nog meer waarde worden toegevoegd aan uw producten en diensten.

Technische details

  • Device Sensor Management (upload percentage, drempel waarden)
  • Configuratie en beheer van de batterij levensduur
  • Automatische en veilige inrichting van apparaten
  • beheren van apparaat configuraties
  • Firmware Over The AIR (FOTA) veilige firmware-updates
  • Alarm en Notificaties
  • Apparaat formaat 50mm x 50mm x 5mm

Ontwerpen van de vormfactor 

Voor een ultieme eindgebruikersbeleving wordt de Mbox-vormfactor uiterst klein en slank gehouden. Indien een groter formaat of meer robuuste IOT hub beter geschikt is voor uw specifieke business case, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Use-case gezondheidszorg

The Mbox can perfectly be used to register time and travel for healthcare consults. This can drastically reduce the administrative burdens and gives the healthcare professional more quality time for the people in their care. 

Met push-meldingen in de mobiele app ontvangen professionele verzorgers en/of mantelzorgers een melding zodra hun cliënt of familielid zich uit een "veilige zone" verplaatst of zich begeeft naar een verboden zone.

MBOX IOT

Voor een demoaanvraag vul a.u.b. onderstaand formulier in:

12 + 14 =